Tillbaka

Nylansering av Xylect – för ett lättare pumpval

Xylem har lanserat en ny, förbättrad version av företagets online-verktyg för val av pumpar, Xylect . Den uppgraderade produktdatabasen ger kunderna direkt tillgång till Xylems expertis och erfarenhet via en webbplats anpassad för datorer och läsplattor. Dessutom finns en smartphone-app att ladda ner.

Väl inloggad går det snabbt och enkelt att hitta detaljerad produktinformation och analys av Xylems pumpar och omrörare. Efter nära samråd med vatten- och avloppskonsulter, applikations­ingenjörer och försäljningstekniker har Xylem uppgraderat det populära verktyget och gjort det betydligt mer intuitivt och användarvänligt.

Den nya generationen av Xylect gör valet av produkt enklare än någonsin, eftersom kunderna kan lägga in sina specifika krav och lätt hitta den idealiska lösningen bland Xylems många varumärken. Xylect tillåter användarna att skapa vattenscenarier för att identifiera den optimala lösningen för olika pumpvillkor.

Bland de utökade funktionerna märks:

 • Snabbare, mer intuitiv navigering och effektivare arbetsflöde
 • Överlägsen sökfunktion som ger mer exakta resultat
 • Större diagramstorlek och ett nytt helskärmsläge
 • Förbättrade analysfunktioner
 • Utökat projektavsnitt för granskning av byggprojekt.

Xylects webbplats finns på över 15 språk och kunderna kan söka på applikation eller produkttyp, eller genom att specificera flöde och tryck.

Joe Vesey, Chief Marketing Officer, Xylem säger: ”Xylect är nu ett av de mest avancerade och omfattande val- och analysverktygen på pumpmarknaden som på ett enkelt sätt levererar Xylems expertkunnande direkt till våra kunder och partners via flera olika plattformar. Vi har lyssnat noga på våra kunder runt om i världen för att kunna utveckla ett ytterst intuitivt och smart verktyg som underlättar deras dagliga arbete. Våra kunder arbetar ofta ute på en anläggning, så det är mycket viktigt för dem att komma åt informationen precis där de befinner sig. Resultatet är en avsevärt förbättrad Xylect-upplevelse som är utvecklad för att hjälpa kunderna att lösa komplexa vattenutmaningar.”

Xylect finns kostnadsfritt på www.xylect.com, Apple App Store, och Google Play.

.

 • Häng med i snacket!

  Xylem Sverige Lowara
 • Request Information

  * Obligatorisk